11.10.2016 21:08

Raiola wil dat Matuidi naar Juventus verkast

Als het aan Mino Raiola ligt, maakt Blaise Matuidi binnenkort de overstap van Paris Saint-Germain naar Juventus. De zaakwaarnemer probeerde de afgelopen zomer ook om een transfer te realiseren voor zijn cliënt, maar dat mislukte.

"Als ik in januari de mogelijkheid krijg, dan zal ik er alles aan doen om Matuidi van PSG naar Juventus te krijgen", zijn de stellige woorden van Raiola in gesprek met La Gazzetta dello Sport. De bekende zaakwaarnemer ontkent dat het zijn schuld is dat de deal de afgelopen zomer niet werd beklonken. "Het was niet mijn schuld. De voorzitter van PSG mengde zich erin en blokkeerde een deal. Paratici (sportief directeur van Juventus, red.) hoeft niet boos te zijn."

Matuidi speelt al sinds 2011 in Parijs en lijkt toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. De energieke middenvelder speelde inmiddels al bijna vijfhonderd wedstrijden in het betaalde voetbal, waarvan een groot deel in het shirt van PSG. De 29-jarige Matuidi is tevens 54-voudig international. Hij speelde maandag tegen het Nederlands elftal de volle negentig minuten.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner