17.10.2016 15:00

Juventus wil verlengen met Dybala en Bonucci

Paulo Dybala en Leonardo Bonucci hebben bij Juventus nog een contract tot de zomer van 2020, maar desondanks is Juventus van plan om het tweetal een nieuw contract voor te schotelen.

Dybala en Bonucci zijn namelijk bezig aan een ontzettend sterk seizoen bij de landskampioen van Italië, waardoor Juventus het duo wil belonen voor de goede prestaties. Bovendien is er veel belangstelling voor zowel Dybala als Bonucci, waardoor Juventus geïnteresseerde clubs hoopt af te schrikken door het tweetal nog langer vast te leggen.

"Dybala en Bonucci hebben nog een langdurig contract. Maar we zijn met beide spelers in gesprek over een nieuwe verbintenis", aldus Juventus-directeur Giuseppe Marotta tegenover Premium Sport. "Ze zijn bezig aan een ijzersterk seizoen en verdienen een beloning", aldus Marotta. Dybala is bezig aan zijn tweede seizoen in dienst van Juventus en scoorde dit seizoen drie keer in zeven competitiewedstrijden. Vorig jaar was de Argentijn goed voor negentien competitietreffers. Bonucci staat sinds 2010 onder contract bij Juventus en viel afgelopen zomer op door zijn goede spel namens Italië op het EK in Frankrijk.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner