23.10.2016 12:24

Barzagli teleurgesteld na verlies bij Milan

AC Milan-aanvaller M'Baye Niang dribbelt af op Juventus-verdediger Andrea Barzagli, die goed naar de bal blijft kijken. (22-10-2016)
AC Milan-aanvaller M'Baye Niang dribbelt af op Juventus-verdediger Andrea Barzagli, die goed naar de bal blijft kijken. (22-10-2016)

Juventus verloor zaterdagavond in Milaan met 1-0 van AC Milan. Juventus-verdediger Andrea Barzagli was niet te genieten na afloop van de wedstrijd. Barzagli vond dat zijn ploeg het meeste recht had op de overwinning.

Een geweldig doelpunt van Manuel Locatelli dompelde Juventus zaterdagavond in rouw. Juventus drong vaak aan, maar AC Milan-doelman Gianluigi Donnarumma hield zijn doel schoon. De jonge goalie pareerde in de slotminuten van het duel op geweldige wijze een afstandsknal van Sami Khedira. Juventus zag nog een doelpunt van Miralem Pjanic afgekeurd worden en waren daarom woedend.

"Ik ben boos dat we hebben verloren. We waren beter dan in de laatste duels, maar verliezen deze dan wel weer met 1-0. We moeten dat beter doen", aldus de centrale verdediger van Juventus op de clubwebsite. "De wedstrijd kantelde op een bepaald moment. Het was fout van de arbitrage om het doelpunt van ons af te keuren, maar dat kan gebeuren. Daarna stond het nog 0-0 en hadden we nog een uur te spelen."

Door de winst van AC Milan is de ploeg van Vincenzo Montella koploper Juventus op twee punten genaderd. Zondagmiddag komt de concurrentie in actie. AS Roma ontvangt US Palermo en SSC Napoli moet op bezoek bij hekkensluiter FC Crotone. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner