27.10.2016 19:46

Mertens grapt: "Zal hem een klap geven"

Gonzalo Higuaín staat zaterdag onvermijdelijk in het middelpunt van de belangstelling als hij met zijn nieuwe club Juventus op zijn oude werkgever Napoli stuit. De Argentijn zal niet door iedereen even vriendelijk worden begroet.

De supporters van de Zuid-Italiaanse club nemen hem zijn overstap naar de landskampioen allerminst in dank af. Rond San Paolo, de thuishaven van de Napolitaanse ploeg, is momenteel zelfs toiletpapier met de beeltenis van de vertrokken goalgetter verkrijgbaar. Er zullen in Turijn echter geen uitsupporters aanwezig zijn, dus de furie van de supporters zal Higuain in ieder geval zaterdag bespaard blijven.

Wel zal de aanvaller het nog moeten zien te stellen met zijn oud-collega’s in de kraker in de Serie A tussen koploper Juventus en het op de derde plaats genestelde Napoli. Trainer Maurizio Sarri kondigde al aan zijn voormalig protegé te begroeten 'als een vader zou doen als zijn zoon hem boos heeft gemaakt', terwijl voormalig PSV’er Dries Mertens gekscherend belooft hem een klap in het gezicht te zullen geven. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner