01.11.2016 22:08

De Boer: "Achteraf heeft hij het onderschat"

Voor Frank de Boer kwam dinsdagmiddag een einde aan de samenwerking met Inter. Het ontslag van de trainer kwam niet uit de lucht vallen. Desalniettemin baalt broer Ronald de Boer van de beslissing van de Italiaanse clubleiding.

De Boer vertelt aan FOX Sports dat er bij een topclub als Inter andere wetten gelden. "De eigenaars en de directeuren hebben allemaal hun eigen agenda's. De eigenaars willen snel resultaat zien. Vorige week zeiden ze nog dat ze honderd procent achter Frank stonden. Achteraf denk ik dat ze gewoon polsten of Frank door wilde gaan en hoopten ze van niet. Het was meer gelogen dan waarheid dat ze achter hem stonden. Je kunt niet binnen een week van honderd naar nul procent vertrouwen gaan."

"Achteraf gezien heeft hij het onderschat", vervolgt De Boer. In de Nederlandse media wordt meteen gespeculeerd over het vervolg van de loopbaan van de ontslagen trainer. De Boer wordt meteen in verband gebracht met een rol bij het Nederlands elftal. "Assistent van Danny Blind bij Oranje? Dat gaat hij zeker niet doen, dat kan ik je nu al zeggen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner