02.02.2017 22:29

Higuaín kraakt de supporters van Real Madrid

De verhouding tussen de Real Madrid-fans en Gonzalo Higuaí­n herstelt hoogstwaarschijnlijk niet meer. De spits is 3,5 jaar na zijn vertrek nog steeds verbolgen over de houding van de fans in de Spaanse hoofdstad. Higuaí­n speelt inmiddels voor Juventus in de Serie A.

In 2013 was hij echter nog speler van Real Madrid, waar hij in 2007 bij neerstreek. De spits kwam tot honderdnegentig competitieduels, waarin hij meer dan honderd keer scoorde. Uiteindelijk verloor de Argentijn de concurrentiestrijd van Karim Benzema, die in 2009 bij Real Madrid kwam te spelen. Higuaí­n werd al snel minder populair bij de fans in Madrid en koos voor een vertrek naar SSC Napoli.

Inmiddels speelt de goaltjesdief dus in Turijn, waar ook veel verwacht wordt van hem en zijn teamgenoten. "Juventus en Real Madrid zijn wat dat betreft hetzelfde. Beide clubs verwachten dat je iedere wedstrijd speelt om prijzen te winnen", zegt Higuaín tegen Onda Sero.

"Qua supporters zijn Juventus en Real Madrid niet met elkaar te vergelijken. Hier worden de spelers van hun eigen club in ieder geval niet elke wedstrijd met de grond gelijk gemaakt", is de spits keihard richting de achterban van de Madrileense topclub. Higuaín staat dit seizoen al op vijftien doelpunten voor Juventus, vorig seizoen legde hij maar liefst 36 ballen tegen de touwen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner