22.09.2017 15:00

De kalender: Atlético Madrid ontvangt Sevilla

Marco Friedl (Mitte) darf sich Hoffnungen auf einen Einsatz bei den Bayern machen
Marco Friedl (Mitte) darf sich Hoffnungen auf einen Einsatz bei den Bayern machen

Met de rubriek 'De kalender' blikken we vooruit op de wedstrijden die gepland staan in het weekend. Na een bomvol midweeks beker- en competitieprogramma staat er wederom een complete kalender te wachten op de voetballiefhebber.

Zaterdag 23 september
13.00u Atlético Madrid - Sevilla FC
Het mooiste duel van dit weekend wordt gespeeld in de Spaanse Primera División. In het prachtige nieuwe stadion van de Madrilenen, het Wanda Metropolitano, ontvangt Atlético Sevilla FC. Een wedstrijd tussen respectievelijk de nummer drie en twee van Spanje. Beide ploegen verloren dit seizoen nog niet in de eerste vijf wedstrijden en Sevilla kreeg nog maar één tegentreffer. In 2008 won Sevilla (0-1) voor het laatst in Madrid van Atlético voor de competitie. 

20.45u Juventus - Torino FC
Zaterdagavond staat ook de Turijnse stadsderby op het programma. Juventus treft het kleinere broertje in topvorm, daar Torino goed bovenin meedraait in de Serie A. De ploeg, onder aanvoering van superspits Andrea Belotti, staat momenteel vijfde met elf punten. Torino verloor dit seizoen nog niet in de Italiaanse competitie, terwijl Juventus al haar wedstrijden wist te winnen in de Serie A. 

Zondag 24 september
19.30u AEK Athene - Olympiakos
Kwalitatief niet de beste kraker te vinden op de Europese velden, maar absoluut een enorm passievolle. Wie de wedstrijd AEK Athene - Olympiakos gaat kijken, zal een verhitte strijd zien tussen respectievelijk de nummers een en twee van de Superleague

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner