12.01.2014 16:57

Roma heeft geen kind aan Genoa

AS Roma heeft zondag Genoa een pak slaag gegeven. In het eigen Stadio Olimpico won i Giallorossi met 4-0 van de bezoekers. AS Roma, met Kevin Strootman in de basis, herstelde zich daarmee van de nederlaag tegen Juventus.

Halverwege stond het team van trainer Rudi Garcia al met 3-0 voor. Na 25 minuten spelen had Alessandro Florenzi de Romeinen op voorsprong gezet. Doelpunten van aanvoerder Francesco Totti en de Braziliaan Maicon bracht AS Roma op een 3-0 voorsprong.
Na de rust bleef AS Roma de betere ploeg en in de 52e minuut maakte verdediger Mehdi Benatia er zelfs 4-0 van. Na een uur spelen moest Genoa door met tien man. Matuzalem werd met twee keer geel van het veld gestuurd. Roma kwam niet meer in de problemen, maar scoorde ook niet meer. Strootman en zijn ploeggenoten staan op acht punten van koploper Juventus en gat naar nummer drie Napoli is slechts twee punten.