12.01.2014 22:45

Vier doelpunten Berardi te machtig voor Milan

AC Milan blijft een uitermate slecht seizoen doormaken. Zondagavond verloor i Rossoneri de uitwedstrijd tegen degradatiekandidaat Sassuolo. Domenico Berardi zorgde hoogstpersoonlijk voor een 4-3 overwinning.

AC Milan kwam op een vroege 2-0 voorsprong. Robinho en Mario Balotelli waren trefzeker, maar daarna begon de Berardi-show. Met twee doelpunten in de vijftiende en de 28e minuut bracht hij Sassuolo op gelijke hoogte. Berardi scoor vervolgens vlak voor en na rust om I Neroverdi op een 4-2 voorsprong te zetten. Na ruim een uur spelen maakte Keisuke Honda zijn debuut voor AC Milan, maar de Japanner kon een nederlaag niet meer voorkomen. Vlak voor tijd scoorde Ricardo Montolivo nog de 4-3, maar zijn treffer kwam te laat.

Dankzij de vier doelpunten van Berardi is Sassuolo gestegen naar de zestiende plaats, daardoor is die club voor even uit de degradatiezone. AC Milan staat op een kleurloze elfde positie. De Milanezen hebben nog maar vijf punten meer dan Sassuolo.