09.02.2014 22:43

Internazionale moeizaam langs Sassuolo

Internazionale heeft zondag in de Serie A een moeizame overwinning geboekt op degradatiekandidaat Sassuolo. De Argentijnse verdediger Walter Samuel maakte aan het begin van de tweede helft het enige doelpunt in Stadio Giuseppe Meazza: 1-0. Inter staat nu vijfde in de Italiaanse competitie met 36 punten uit 23 duels. De achterstand op koploper Juventus bedraagt liefst 24 punten.

De Oude Dame uit Turijn liet eerder op zondag wel punten liggen bij Hellas Verona. Door twee vroege doelpunten van Carlos Tevez stond Juventus na twintig minuten al met 2-0 voor, maar na de aansluitingstreffer van Luca Toni maakte Juan Ignacio Gomez diep in blessuretijd gelijk (2-2). AS Roma wist niet te profiteren, de nummer twee van de Serie A bleef in de Romeinse derby steken op 0-0 tegen Lazio.