22.09.2014 15:55

Vossen geniet in Engeland

Jelle Vossen verkaste onlangs van Racing Genk naar Middlesbrough. De Belgische spits heeft inmiddels drie wedstrijden gespeeld en gewonnen. Scoren deed hij echter nog niet.

Afgelopen weekend won Middlesbrough met 4-0 van Brentford FC. "Dit was genieten. Het klinkt misschien als een cliché, maar ik heb het gevoel dat ik hier al jaren rondloop", aldus Vossen tegenover Het Nieuwsblad. "Hiervoor kom je naar Engeland. Vorige week waren er 3.500 fans mee naar de wedstrijd tegen Huddersfield. In België kan je je dat niet voorstellen."

"De ontlading was groot na de wedstrijd, alles gaat er hier intenser aan toe. Het is dat gevoel dat ik de laatste maanden miste bij KRC Genk. Iedereen gaat tot het uiterste, en daarbij worden ook medespelers niet gespaard op training."

"We zijn amper acht speeldagen weg, dus nog 38 wedstrijden te gaan. De volgende is alweer een schitterende: dinsdag gaan we op bezoek bij Liverpool voor de League Cup", aldus Vossen, die niet bezig is met het maken van een eerste doelpunt. "Ik weet dat de buitenwereld op dat eerste doelpunt zit te wachten. Maar ik ben er helemaal niet op gefixeerd. Blijft het lopen zoals nu, dan volgt dat goaltje vanzelf.."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner