25.10.2014 14:12

Beugelsdijk maakt eerste goal voor Frankfurt

Tom Beugelsdijk van FSV Frankfurt heeft bloed aan zijn hoofd tijdens het competitieduel met VfL Bochum. (20-09-2014)
Tom Beugelsdijk van FSV Frankfurt heeft bloed aan zijn hoofd tijdens het competitieduel met VfL Bochum. (20-09-2014)

Tom Beugelsdijk was vrijdag belangrijk voor FSV Frankfurt. De verdediger maakte in het competitieduel met SpVgg Greuther Fürth zijn eerste doelpunt voor de Duitsers. Hij was verantwoordelijk voor de 1-2 en had daarmee een belangrijk aandeel in de 2-5 zege.

Beugelsdijk scoorde al vroeg in de wedstrijd, nadat zijn club eerst op achterstand was gekomen. "We begonnen weer goed en toch komen we op achterstand. Dat is dit seizoen al een paar keer het geval geweest. Echt om gek van te worden", zegt de voormalige speler van ADO Den Haag tegen Voetbal International.

"We moeten, zonder dollen, gewoon met 3-0 voorstaan, maar door zo'n gekke zwabberbal lopen we weer achter de feiten aan. Gelukkig maken we snel de gelijkmaker en schiet ik even later de 2-1 binnen. Met mijn voet. Dat komt zelden voor natuurlijk, alleen met m'n koppie scoor ik. Nu tikte ik binnen uit een harde voorzet. Een typische Huntelaar-goal, heerlijk", gaat Beugelsdijk verder.

De overwinning op Greuther Fürth was nodig ook, want Frankfurt bungelt al een tijdje in de onderste regionen van de 2. Bundesliga. Door de zege heeft club wat lucht. "We zijn nu af van de onderste plaatsen, daar gaat het om. Nu staan we dertiende en ik kan weer met een big smile naar de training. Dat was hiervoor wel even ander."


 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner