24.01.2015 10:53

"Op iedere andere dag hadden we gewonnen"

Michael Carrick namens Manchester United in actie tijdens het competitieduel met Crystal Palace. (08-11-2014).
Michael Carrick namens Manchester United in actie tijdens het competitieduel met Crystal Palace. (08-11-2014).

Michael Carrick wilde zich vrijdagavond niet al te kritisch uitlaten over het optreden van Manchester United in de vierde ronde van de FA Cup. De ploeg van Louis van Gaal kwam tegen vierdeklasser Cambridge United niet verder dan 0-0. Binnenkort gaan beide ploegen op return op Old Trafford.

"De eerste helft was lastig. We waren niet op ons best, dat hielp ook niet bepaald. Maar de tweede helft deden we het stukken beter en kregen we wat kansen", zo citeert Voetbal International de United-speler. "Op iedere andere dag hadden we van ze gewonnen. Dit resultaat is aan de ene kant frustrerend. Maar aan de andere kant: we zitten nog steeds in het toernooi, kunnen het herstellen in de replay."

"Je kunt inderdaad veel vragen stellen bij het feit dat we vanavond niet gewonnen hebben, maar dit is de FA Cup. We hebben dit soort verrassende resultaten vaker gezien", gaat Carrick verder. "Ze maakten ons het leven zuur, hielden ons met veel verdedigend ingestelde spelers knap uit hun strafschopgebied. Daarvoor moeten we hen de credits geven. Wij zullen het zelf beter moeten doen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner