24.01.2015 16:47

Koeman beleeft spektakel met Southampton

In de FA Cup gebeuren onvoorstelbare dingen. In de vierde ronde van het Engelse bekertoernooi hadden Southampton FC en Crystal Palace zaterdagmiddag een klein kwartier nodig om vier keer te scoren.

Het duel op het Saint Mary's van Southampton was om 16.00 uur begonnen en na negen minuten was het al raak. Oud-Feyenoorder Graziano Pellè klopte doelman Wayne Hennessey met een schot. Twee minuten later had Marouane Chamakh het antwoord namens Crytal Palace.

Maar het werd als maar gekker toen Scott Dann van Crystal Palace zijn eigen keeper passeerde. Tot opluchting van hem was het in de 21e minuut alweer gelijk, deze keer trof Yana Sanogo het doel. Zes minuten voor rust kwam Crystal Palace ook nog op 2-3 door wederom Chamakh.