25.01.2015 20:44

Wenger bevestigt komst miljoenenverdediger

Zondag slaagde bekerhouder Arsenal erin om de achtste finale van de FA Cup te bereiken door Brighton & Hove Albion te verslaan (2-3). Na de wedstrijd had trainer Arsène Wenger opnieuw goed nieuws.

De komst van Gabriel Paulista is namelijk nabij. "De overeenkomst is aanstaande. Ik verwacht dat we zondagavond of maandag groen licht krijgen", aldus Wenger over de komst van Paulista tegen Sky Sports. Naar verluidt kost de Villarreal-verdediger The Gunners een bedrag rond de tien miljoen euro. Joel Campbell zal op zijn beurt op huurbasis de omgekeerde weg bewandelen.

Tevens was Wenger blij met de FA Cup-overwinning. De coach was ervan geschrokken dat favorieten Chelsea, Manchester City en Tottenham Hotspur zaterdag werden uitgeschakeld door laagvliegers uit het Engelse voetbal.

"Zaterdag zagen we alle resultaten en dat was voor ons een waarschuwing. Je weet dat clubs op lager niveau een uitstekende voorbereiding neerzetten met spelers die de Premier League niet hebben bereikt, maar wel in de buurt komen. We behoren nu tot de favorieten."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner