30.01.2015 10:42

Oud-Ajacied wil beker winnen: "Betekent veel"

Christian Eriksen ontpopt zich bij Tottenham Hotspur als een ware publiekslieveling. De middenvelder scoorde onlangs de winnende treffer in de halve finale van de League Cup tegen Sheffield United, waardoor de Spurs de finale tegen Chelsea spelen op Wembley.

De oud-Ajacied scoorde een vrije trap op waanzinnige wijze in de verre kruising. Eriksen wil nu die finale winnen ook. "Het is altijd moeilijk om voor de eerste keer die prijs te winnen", aldus Eriksen tegenover Daily Express. "Iedereen hier wil die beker winnen. We staan in de finale en dat betekent heel veel voor ons. We zijn op de goede weg."

De laatste keer dat Tottenham tegen Chelsea speelde was op nieuwjaarsdag. Toen wonnen de Spurs met 5-3. "Wat we toen lieten zien, gaf ons veel vertrouwen. Daardoor wisten we dat we alle topteams konden verslaan. We zijn niet bang voor Chelsea", vervolgt Eriksen, die zich nog lang niet rijk wil rekenen als bekerwinnaar. "Het is een nieuwe wedstrijd, een finale, een ander veld en we hebben nog een paar wedstrijden te spelen voordat de finale aanbreekt. En zij zullen hoe dan ook wraak willen nemen."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner