12.02.2015 20:56

Giroud verwacht een moeilijke bekeravond

Olivier Giroud (l.) brengt Kyle Walker (r.) ten val tijdens het competitieduel Tottenham Hotspur - Arsenal. (07-02-2015)
Olivier Giroud (l.) brengt Kyle Walker (r.) ten val tijdens het competitieduel Tottenham Hotspur - Arsenal. (07-02-2015)

Arsenal neemt het aankomende zondag in de FA Cup op tegen Middlesbrough. De ploeg uit de Championship versloeg in de vorige ronde Manchester City, de huidige kampioen in Engeland. Olivier Giroud is dan ook waakzaam voor een nieuwe verrassing.

"Ze staan hier omdat ze erin geslaagd zijn een geweldig team als City te verslaan. Dat moeten we goed beseffen", geeft de Franse spits aan tegenover de eigen media van Arsenal. "We moeten vanaf het begin ons eigen spel spelen en ervoor zorgen dat Middlesbrough geen vertrouwen krijgt. Iedere wedstrijd in de FA Cup is lastig; het is altijd een gevecht. Ook al spelen ze een divisie lager, ze willen ons ten koste van alles verslaan."

Arsenal won vorig jaar de FA Cup en pakte daarmee de eerste hoofdprijs in negen jaar. "Vorig jaar hebben we 'm gewonnen, dat geeft ons misschien meer ervaring. Hopelijk kunnen we de trofee hier houden", besluit Giroud, die dankzij blessureleed nog maar weinig speelde dit seizoen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner