01.03.2015 16:28

Vorm niet in basisopstelling in bekerfinale

De Nederlandse doelman Michel Vorm staat opvallend genoeg niet onder de lat in de finale van de League Cup tegen Chelsea vanmiddag. De oud-doelman van FC Utrecht maakte zijn speelminuten in de League Cup-wedstrijden, maar in de finale moet hij toekijken.

Hugo Lloris neemt in de League Cup-finale van vanmiddag de plek onder de lat in, in de wedstrijd tussen Chelsea FC en Tottenham Hotspur. Dat betekent dat Michel Vorm op de bank moet plaatsnemen. Zijn college aan de overkant, Petr Čech, mag wel blijven staan van Chelsea-coach José Mourinho. De Tsjechische sluitpost keepte bijna alle wedstrijden in de League Cup, maar werd in de twee wedstrijden in de halve finales tegen Liverpool gepasseerd door de nummer één doelman van Chelsea Thibaut Courtois. Toch keert Čech vanmiddag weer terug in de basisopstelling.

José Mourinho heeft zijn basis elftal op verschillende plekken gewijzigd in vergelijking met de wedstrijd van vorige week zaterdag tegen Burnley FC in de Premier League. Gary Cahill vervangt Filipe Luís, Oscar zit op de bank en ziet zijn plek ingenomen worden door Azpilicueta. Ook winteraankoop Juan Cuadrado is gepasseerd en hij wordt vervangen door de Braziliaan Willian.

Spurs-trainer Mauricio Pochettino heeft ook een tweetal wijzigingen doorgevoerd ten opzichte van de wedstrijd van vorig weekend tegen West Ham United. Christian Eriksen, de Deense spelmaker die afgelopen weekend werd gespaard, keert terug in de basis en dat gaat ten koste van Moussa Dembélé. Èrik Lamela verdwijnt ook naar de bank, voor hem speelt Nacer Chadli. 

De wedstrijd is LIVE te volgen. 


 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner