08.03.2015 19:34

Liverpool niet langs Blackburn in de FA Cup

Het zware seizoen voor Liverpool wordt met de week nog wat zwaarder. De ploeg steekt niet in de beste vorm en heeft ook een tweede wedstrijd in de kwartfinale van de FA Cup nodig. De ploeg kwam niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Blackburn Rovers.

De wedstrijd begon al niet goed voor de thuisploeg, want al na elf minuten moest Martin Škrtel geblesseerd het veld verlaten. Het leek te gaan om een ernstige blessure, maar de mandekker van Liverpool stak zijn duimen omhoog toen hij met een brancard van het veld ging.

Liverpool startte met Daniel Sturridge, Raheem Sterling, Adam Lallana en Lazar Marković als aanvallende spelers, maar de aanvallende linie kon het niet bolwerken tegen Blackburn Rovers, dat uitkomt in de Championship, het tweede niveau in Engeland. 

Eerder in het toernooi speelden Bradford City en Reading al gelijk tegen elkaar, waardoor de kwartfinale nu al twee returnwedstrijden kent. Aston Villa plaatste zich eerder in de week al voor de halve finale, terwijl Arsenal en Manchester United maandagavond tegenover elkaar staan. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner