30.05.2015 21:56

Dost trefzeker bij bekerwinst VfL Wolfsburg

Bast Dost heeft zijn ploeg zaterdagavond met een treffer aan de bekerwinst geholpen. De Nederlandse aanvalsleider scoorde de derde treffer van VfL Wolfsburg in de wedstrijd tegen Borussia Dortmund. Wolfsburg ging met de DFB-Pokal aan de haal na een 1-3 winst

Het was echter de Dortmund dat binnen vijf minuten al op een voorsprong kwam. Pierre-Emerick Aubameyang profiteerde van vrijheid, vlak voor het doel van Wolfsburg en tikte de bal slim achter Diego Benaglio. Vervolgens was het de beurt aan Wolfsburg.

De nummer twee van de Bundesliga kwam via Luiz Gustavo en Kevin De Bruyne op een voorsprong na ruim een half uur spelen en vijf minuten voor rust kon Dost zich onderscheiden. De lange spits timede goed na een voorzet vanaf rechts en zette de eindstand op het scorebord. Voor de Nederlander was het zijn zevende bekerdoelpunt in dertien wedstrijden.