11.06.2015 11:01

Dijkhuizen niet bezig met transfer landgenoot

Lars Veldwijk heeft balbezit tijdens het competitieduel Nottingham Forest - AFC Bournemouth. (25-02-2015)
Lars Veldwijk heeft balbezit tijdens het competitieduel Nottingham Forest - AFC Bournemouth. (25-02-2015)

Excelsior-trainer Marinus Dijkhuizen gaat volgend seizoen aan de slag bij het Engelse Brentford FC. De Nederlander zou een landgenoot willen toevoegen aan zijn selectie, maar voorlopig blijft Dijkhuizen ontkennen.  

Dijkhuizen promoveerde een jaar geleden met Excelsior naar de Eredivisie. Lars Veldwijk had een uitstekend seizoen in de Jupiler League en verkoos een transfer naar Engeland boven het spelen in de Eredivisie. Na dertig doelpunten in 38 competitiewedstrijden besloot Nottingham Forest de portemonnee te trekken. Een succes werd Veldwijk niet. De lange spits kwam tot elf competitiewedstrijden, maar scoorde niet in de Championship. 

De 23-jarige spits zou in de belangstelling van Brentford staan, maar Dijkhuizen weet daar niks van. "We hebben niet over hem gesproken", zegt de nieuwbakken trainer van Brentford tegenover Get West London. "Hij heeft heel veel doelpunten gemaakt voordat hij naar Engeland ging. Ik weet niet wat er met hem aan de hand is. Hij heeft maar een paar keer gespeeld."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner