16.06.2015 15:58

PSV wil snel om de tafel met drietal spelers

PSV wil Jürgen Locadia graag behouden. De spits is tweede keus achter Luuk de Jong en hij wil graag speelminuten maken, maar de Eindhovenaren voelen niets voor een verhuurperiode.

Zowel Voetbal International als Eindhovens Dagblad schrijven dat technisch directeur Marcel Brands niet van plan is om Locadia te verhuren. "We hebben zijn contract niet voor niets vorig jaar opengebroken en verlengd tot 2019. We hebben heel veel vertrouwen in Jürgen", aldus Brands tegen Voetbal International. 

SC Heerenveen houdt de situatie rondom Locadia nauwlettend in de gaten. De Friezen vrezen dat Mark Uth vertrekt naar 1899 Hoffenheim en zien in Locadia de ideale vervanger.

Rekik
Ondertussen zou PSV de kans krijgen om Karim Rekik definitief over te nemen. Manchester City is bereid om de jonge verdediger van de hand te doen. PSV heeft drie tot vijf miljoen euro over voor Rekik en dat zou ook ongeveer de vraagprijs van Manchester City zijn. De Engelse club wil daar hoogstwaarschijnlijk wel een terugkoopgarantie bij. PSV heeft echter wel concurrentie. Olympique Marseille is ook geïnteresseerd.

Narsingh
Technisch directeur Marcel Brands is druk. Naast Rekik wil hij namelijk Luciano Narsingh langer bij de club houden. De buitenspeler heeft momenteel een contract tot medio 2017, maar hij kan binnenkort een nieuw contractaanbod tegemoet zien. Narsingh kwam in 2012 over naar Eindhoven en lijkt na zijn zware kruisbandblessure zijn topvorm weer terug te hebben gevonden. Dat wil de club belonen met een nieuw contract.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner