21.06.2015 09:30

Veel interesse in de transfervrij Van Ewijk

Jerry van Ewijk scoort zijn negende van het seizoen tijdens De Graafschap - Jong FC Twente. (06-12-2014)
Jerry van Ewijk scoort zijn negende van het seizoen tijdens De Graafschap - Jong FC Twente. (06-12-2014)

Jerry van Ewijk kende met De Graafschap een prima seizoen in de Jupiler League, maar de kers op de taart ontbreekt voor de aanvaller. Van Ewijk mag transfervrij vertrekken van De Graafschap en na negentien doelpunten in het vorige seizoen is er veel interesse in hem.

Zo hebben degradanten Go Ahead Eagles en NAC Breda al aangegeven dat ze verder willen met Van Ewijk, aldus Voetbal International. Van Ewijk wil echter in de Eredivisie uitkomen, waar Willem II en NEC wel interesse in hem hadden. Volgens het weekblad is de interesse in de spits echter afgezwakt, waardoor Van Ewijk de pijlen alsnog op de Jupiler League kan richten.

Een buitenlands avontuur behoort ook tot de mogelijkheden, aangezien het Duitse Chemnitzer FC ook interesse heeft getoond in de Nederlander. De ploeg speelt op het derde niveau in Duitsland. Van Ewijk begon zijn carrière bij Vitesse, maar maakte zijn debuut in het betaalde voetbal bij AGOVV. De spits was bezig aan zijn derde seizoen in het shirt van De Graafschap en wist daarvoor nog nooit meer dan tien keer te scoren.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner