10.07.2015 13:43

"Te vergelijken met een Nederlandse topclub"

Trainer Marinus Dijkhuizen toont het shirt van zijn nieuwe club Brentford FC. (04-07-2015)
Trainer Marinus Dijkhuizen toont het shirt van zijn nieuwe club Brentford FC. (04-07-2015)

Marinus Dijkhuizen kijkt zijn ogen uit bij Brentford. De trainer, die overkwam van Excelsior, is al helemaal in zijn nopjes bij de club uit de Championship.

"Het werkklimaat is hier zo professioneel, niet normaal. Dat kun je echt vergelijken met dat van een Nederlandse topclub. Prachtig om hier onderdeel van te zijn. Je kunt het je zo gek niet voorstellen of we hebben het hier. Op het gebied van video-analyses, fysio en dat soort dingen is deze club heel vooruitstrevend."

"We hebben een aparte trainer die zich bezighoudt met standaardsituaties en elke speler wordt tijdens trainingen gemonitord. Dat is voor een trainer een geweldig klimaat om te werken. Heel professioneel. Ik kijk mijn ogen uit", ging Dijkhuizen verder tegenover Voetbal International. 

De oefenmeester haalde met Josh McEachran, oud-Vitesse-huurling, al zijn tweede versterking binnen. "Ik zie in hem onze spelmaker. Hij was een groot talent van Chelsea en ik kijk ernaar uit om met hem samen te werken", besloot hij over de 22-jarige middenvelder.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner