02.08.2015 15:24

Costa grote afwezige in Engelse Supercup

Diego Costa van Chelsea baalt van een gemiste kans in een oefenduel met Sydney FC. (02-06-2015)
Diego Costa van Chelsea baalt van een gemiste kans in een oefenduel met Sydney FC. (02-06-2015)

Niet Diego Costa, maar Loïc Rémy begint zondagmiddag in de punt van de aanval in het treffen tussen Arsenal en Chelsea in de Engelse Supercup. Diego Costa is niet op tijd hersteld van zijn hamstringblessure.

Hoewel José Mourinho voor het treffen tussen bekerwinnaar Arsenal en landskampioen Chelsea in de finale van de Community Shield aangaf dat Diego Costa fit zou zijn, blijkt hij toch de grote afwezige bij Chelsea. De Spaans international wordt in de punt van de aanval vervangen door Loïc Rémy. Nieuweling Radamel Falcao neemt plaats op de bank. Mourinho laat ook Oscar op de bank beginnen, de Portugese oefenmeester kiest er voor om Willian achter de spits te laten spelen. Ramires zal vanaf rechts komen, terwijl Cesc Fàbregas en Nemanja Matić het middenveld aansturen vanuit het centrum. 

Arsenal mist ook twee belangrijke spelers. Danny Welbeck en Alexis Sánchez zijn niet van de partij en dat is een groot gemis voor manager Arsène Wenger. De Fransman kiest overigens ook niet voor zijn landgenoot Olivier Giroud in de spits, maar heeft een plek ingeruimd voor de razendsnelle Theo Walcott. Petr Čech staat zoals verwacht onder de lat. De Tsjech maakte deze zomer de overstap van Chelsea naar rivaal Arsenal. 

De wedstrijden tussen de beide clubs uit Londen is vanaf 16.00 uur LIVE te volgen!

 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner