19.08.2015 19:13

Update: Management Ebecilio bevestigt vertrek

Kyle Ebecilio (r.), Hakim Ziyech (m.) en Youness Mokhtar (l.) vieren een treffer tijdens het oefenduel FC Twente - Olympiakos. (29-07-2015)
Kyle Ebecilio (r.), Hakim Ziyech (m.) en Youness Mokhtar (l.) vieren een treffer tijdens het oefenduel FC Twente - Olympiakos. (29-07-2015)

Kyle Ebecilio kan terugkeren naar Engeland. Er bestaat genoeg belangstelling vanuit het Verenigd Koninkrijk voor de overbodige middenvelder van FC Twente.

Ebecilio, die als B-junior van Feyenoord naar de jeugdopleiding van Arsenal vertrok, maakte zich het afgelopen seizoen onmogelijk bij FC Twente. De middenvelder kreeg het aan de stok met trainer Alfred Schreuder. Sindsdien is zijn inbreng gering geweest. De Tukkers hopen Ebecilio aankomend seizoen te verhuren. Een terugkeer naar Engeland lonkt voor de Rotterdammer.

Nottingham Forest, dat uitkomt in de Engelse Championship, heeft volgens Voetbal International de beste papieren om Ebecilio over te nemen. Nottingham Forest is echter niet de enige club met belangstelling voor de verdedigende middenvelder. Ook Derby County, Queens Park Rangers en Sheffield Wednesday azen op Ebecilio. Vanuit de Premier League heeft promovendus AFC Bournemouth interesse in Ebecilio.

Update: Management Ebecilio bevestigt vertrek (19:13, 19-08-2015)
Kyle Ebecilio is op weg naar Engeland om een tijdelijke overgang naar Nottingham Forest af te ronden. De middenvelder van FC Twente is overbodig en mag zodoende vertrekken.

Ebecilio vertrekt op huurbasis naar Nottingham Forest. Volgens de website van P4P International op weg naar Engeland om alles af te ronden. "Als alles goed verloopt zal de middenvelder donderdag de overstap maken. De speler wordt dan verhuurd door FC Twente voor één seizoen", noteert het op de website. "Nottingham Forest heeft een rijke historie en won in het verleden tot twee keer toe de Europa Cup I. Momenteel komt het uit in de Championship, het tweede niveau van Engeland."

De speler vertrekt nog niet definitief. Hij had ook de keuze uit diverse andere clubs uit de Championship, maar kiest uiteindelijk voor Nottingham Forest. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner