23.09.2015 10:14

Advocaat verliest weer: "Gaat veranderen"

Dick Advocaat verwacht binnen enkele wedstrijden de ommekeer bij Sunderland. "Het geluk is gewoon niet aan onze zijde, maar dat zal snel veranderen", zei de Haagse trainer van de Engelse voetbalclub na de zware nederlaag van dinsdag in de League Cup tegen Manchester City (1-4).

Advocaat reageerde opvallend mild na de zoveelste tegenslag voor Sunderland. De ploeg is hekkensluiter in de Premier League na zes wedstrijden. "Zeker in het eerste halfuur speelden we goed tegen Manchester City, dat een geweldig team heeft. We kregen kansen, speelden goed voetbal. Maar we gaven drie doelpunten weg en als je bij rust met 4-0 achter staat, is het moeilijk om terug te komen."

"In de rust heb ik de spelers verteld dat het in de tweede helft anders moest. Ze moesten in de tweede helft hard voor elkaar werken en City van meer doelpunten afhouden. Dat hebben we ook gezien in de tweede helft en wij scoorden nog een doelpunt", gaat Advocaat verder. "We hebben een paar goede mogelijkheden gehad in de wedstrijd en ik vind dat we het behoorlijk gedaan hebben. Er komt een moment dat alles zich uitbetaalt."

ANP/Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner