23.09.2015 16:15

Livermore terug op het veld na cocaïnegebruik

Jake Livermore heeft dinsdag zijn rentree op de voetbalvelden gemaakt. De middenvelder van Hull City werd aan het einde van het vorige seizoen geschorst vanwege cocaïnegebruik, maar speelde bijna zeventig minuten in de bekerwedstrijd tegen Swansea City.

Livermore werd enkele maanden geleden betrapt bij een willekeurige dopingtest, maar kreeg geen lange schorsing vanwege persoonlijke omstandigheden. Het pasgeboren zoontje van Livermore overleed, waardoor de voetballer zijn gedachten niet volledig op een rijtje had. Daarnaast vond de Engelse voetbalbond dat Livermore de cocaïne niet gebruikte als doping, om beter te worden als voetballer.

Na zijn rentree was Livermore erg emotioneel, volgens de BBC. "Ik kan de fans niet genoeg bedanken voor de overweldigende steun. Ook wil ik mijn teamgenoten bedanken, voor hun constante steun. Ik kan het niet goed uitleggen, maar het voelt geweldig om weer terug te zijn in het shirt van mijn club, en om weer te spelen voor de ogen van mijn familie. Daarmee bedoel ik elke fan die mij gesteund heeft." 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner