11.10.2015 12:24

Kishna vol lof over Klose: "Niet normaal"

Ricardo Kishna van Lazio trekt een sprint in het competitieduel met Bologna. (22-08-2015)
Ricardo Kishna van Lazio trekt een sprint in het competitieduel met Bologna. (22-08-2015)

Ricardo Kishna is net als Wesley Hoedt nieuw bij Lazio, maar de buitenspeler heeft zich al snel opgewerkt tot basiskracht. Kishna is vooral onder de indruk van Miroslav Klose.

De Duitse spits speelde dit seizoen nog maar één keer mee, maar Klose maakt indruk op de training. Tenminste wel op Ricardo Kishna. "Alles gaat bij hem op doel. Geef hem een bal en hij ramt hem binnen. Hij is inmiddels ook 37 jaar, maar zó topfit", zegt hij in gesprek met De Telegraaf.

Kishna is in Italië nog niet erg veel de stad in geweest. De aanvaller heeft een zwaar trainingsprogramma en is daardoor vooral bezig met voetballen en trainen. "Ik ben toevallig vorige week voor het eerst de stad in geweest. Na bijna drie maanden. We hebben een beetje geshopt en wat sightseeing gedaan, want er valt veel moois te zien in Rome natuurlijk."

In Italië is het nieuws aangekomen dat het Nederlands elftal op een vierde plek staat in de kwalificatiereeks voor het Europees Kampioenschap in Frankrijk. Het kwalificeert zich mogelijk niet voor het eindtoernooi. "Antonia Candreva en Miroslav Klose kunnen niet begrijpen dat dit kan, met zulke spelers", zegt Kishna. "Ze vinden het onvoorstelbaar dat het nu zo loopt met Nederland."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner