26.10.2015 20:00

Guardiola is positief: "Robben lacht weer"

Aanstaande dinsdag speelt Bayern München de bekerwedstrijd tegen VfL Wolfsburg. Volgens Pep Guardiola is de kans groot dat Arjen Robben meedoet in deze wedstrijd. "Hij lacht weer en maakt grapjes. Het gaat goed met hem," zegt de Spaanse trainer in een persconferentie voor de wedstrijd.

Afgelopen zaterdag maakte de man uit Bedum zijn rentree na een vervelende blessure. In het duel met FC Köln liet hij zien van enorme waarde te zijn voor de Duitse grootmacht. In de eerste helft was hij al de meest gevaarlijke speler en dat bekroonde de vleugelspeler met een doelpunt. 

Tijdens de persconferentie werd Guardiola ook de gevraag gesteld hoe hij kijkt naar zijn eigen toekomst. De trainer was hier niet van gediend en antwoordde dan ook fel. "Jullie stellen me steeds dezelfde vragen, maar ik ga toch geen antwoord geven. Het is nog maar oktober. We hebben nog zeven maanden voor de boeg. Pas daarna wil ik me uitlaten over mijn toekomst." De trainer heeft tot het einde van het seizoen een contract in München.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner