27.10.2015 23:09

Arsenal zet zichzelf te kijk in League CUp

Arsenal beleefde dinsdagavond een afgang in de League Cup. In de vierde ronde ging de medekoploper van de Premier League met 3-0 onderuit bij Sheffield Wednesday, dat uitkomt op het tweede profniveau in Engeland.

Voor de thuisploeg kwamen Ross Wallace, Lucas João en Sam Hutchinson tot scoren. Glenn Loovens speelde als aanvoerder de gehele wedstrijd bij Sheffield Wednesday.

Ook landskampioen Chelsea redde het niet. De ploeg van de geplaagde trainer José Mourinho verloor na strafschoppen bij Stoke City (5-4). Na negentig minuten en de verlenging was de stand 1-1. Voor Stoke City opende Jonathan Walters de score. Loic Rémy dwong in de extra tijd een verlenging af. Daarin werd niet gescoord waarna Eden Hazard de vijfde en laatste strafschop namens Chelsea miste. Ibrahim Afellay werd bij Stoke in de 76e minuut gewisseld.

Everton schakelde Norwich City uit na strafschoppen (4-3). De eindstand na negentig minuten en na de verlenging was 1-1. Hull City zette Leicester City uit het toernooi (5-4 na strafschoppen, 1-1 na verlenging).