28.10.2015 14:06

Van Gaal niet blij met drukke programma

Louis van Gaal zoekt zijn plek op de bank op voorafgaand aan het competitieduel Manchester United - Manchester City. (25-10-2015)
Louis van Gaal zoekt zijn plek op de bank op voorafgaand aan het competitieduel Manchester United - Manchester City. (25-10-2015)

Louis van Gaal is niet blij met het drukke schema in Engeland. Afgelopen zondag speelde Manchester United nog de derby tegen Manchester City, woensdag staat het League Cup-duel met Middlesbrough op het programma.

"Ik heb veel spelers die wat betreft fitheid in het rood staan", citeert Voetbal International de Nederlandse trainer van Manchester United. "Dat komt door het grote aantal wedstrijden dat we hebben gespeeld. En er staan er nóg een hoop voor de deur. Ik weet daarom nog niet wie ik wel en niet kan inzetten tegen Middlesbrough. Over mijn opstelling kan ik dus nog niets met jullie delen."

De wedstrijden van Manchester United zullen zich in rap tempo blijven aandienen. De ploeg van Van Gaal is niet alleen actief in de Premier League en de League Cup, maar heeft ook nog verplichtingen in de Champions League. In het nieuwe kalenderjaar begint ook de FA Cup. De periode rondom Kerst en oud & nieuw zijn zoals gebruikelijk het drukst. Manchester United speelt dan in een week tijd tegen Stoke City, Chelsea en Swansea City.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner