16.11.2015 14:17

'Seedorf kan weer aan de slag als trainer'

Clarence Seedorf komt in actie tijdens een benefietwedstrijd. (05-09-2015)
Clarence Seedorf komt in actie tijdens een benefietwedstrijd. (05-09-2015)

Clarence Seedorf kan zijn trainerscarrière nieuw leven inblazen. Queens Park Rangers, dat momenteel uitkomt in de Engelse Championship (tweede niveau), zou Seedorf willen aanstellen als nieuwe trainer.

Queens Park Rangers, dat het afgelopen seizoen degradeerde uit de Premier League, ontsloeg eerder deze maand Chris Ramsey. De club uit Londen moest daardoor op zoek naar een nieuwe trainer en is volgens Tuttosport uitgekomen bij Seedorf. De Nederlander zit zonder club nadat hij aan het einde van het seizoen 2013/2014 werd ontslagen als trainer van AC Milan.

Seedorf was in januari 2014 nog actief als voetballer bij het Braziliaanse Botafogo RJ, maar besloot in diezelfde maand per direct een punt achter zijn actieve loopbaan te zetten om de ontslagen trainer Massimiliano Allegri op te volgen bij AC Milan. Dat avontuur werd echter geen succes. Mocht Seedorf daadwerkelijk trainer worden van Queens Park Rangers, dan komt hij in Londen twee landgenoten tegen. Tjaronn Chery en Leroy Fer staan namelijk onder contract bij Queens Park Rangers.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner