30.11.2015 20:24

Mancini wijzigt half team voor topper

Internazionale-coach Roberto Mancini heeft zijn halve elftal omgegooid voor de topper in de Serie A tegen Napoli van maandagavond. Inter is lijstaanvoerder en gaat op bezoek bij de nummer twee Napoli.

Mancini heeft zijn elftal op vijf plaatsen gewijzigd ten opzichte van de met 4-0 gewonnen wedstrijd tegen Frosinone Calcio. Eén van de doelpuntenmakers in die wedstrijd, Jonathan Biabiany is vervangen net als Alex Telles, Geoffrey Kondogbia, Felipe Melo en Stevan Jovetić. Het vijftal wordt vervangen door Danilo D’Ambrosio, Gary Medel, Fredy Guarín, Marcelo Brozović en Ivan Perišić.

Donderdagavond speelde SSC Napoli een midweekse wedstrijd tegen Club Brugge in de Europa League. Omdat de Napolitanen al geplaatst waren voor de volgende ronde, speelden ze niet in de sterkste opstelling. Maandagavond tegen Inter is dat wel het geval. Ten opzichte van de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen Hellas Verona heeft er één wijziging plaatsgevonden: Vlad Chiricheş is in de verdediging vervangen door Kalidou Koulibaly die terugkeert in de wedstrijdselectie. 

Volg de Italiaanse topper tussen Napoli en Inter hier LIVE.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner