14.12.2015 09:21

Feyenoord-target Fer wil niet weg bij QPR

Leroy Fer heeft balbezit tijdens het competitieduel Derby County - Queens Park Rangers. (03-11-2015)
Leroy Fer heeft balbezit tijdens het competitieduel Derby County - Queens Park Rangers. (03-11-2015)

Leroy Fer staat in de belangstelling van Feyenoord, maar als het aan de speler zelf ligt dan blijft hij gewoon bij Queens Park Rangers voetballen. De middenvelder doet de deur echter niet helemaal dicht.

De middenvelder staat namelijk wel open voor een terugkeer in Rotterdam. "Feyenoord is gewoon een grote club in Nederland", zegt hij tegen het Algemeen Dagblad. Fer is alleen in beeld wanneer Tonny Vilhena in de winterstop vertrekt. Feyenoord wil dan Fer als vervanger huren. "Maar ik zit hier lekker op mijn plek."

Als het aan de voormalig jeugdspeler van de Rotterdammers ligt, blijft hij dan ook in Engeland. "Mijn zaakwaarnemer heeft me geïnformeerd over de interesse", geeft hij eerlijk toe. "Ik heb aangegeven dat ik hier goed zit. Wat er eventueel gebeurt, is voor later."

Bij QPR staat Jimmy Floyd Hasselbaink sinds kort voor de groep. Voor Fer is het een extra motivatie om gewoon bij QPR te blijven. "Het is heel fijn. Sinds zijn komst denk ik alleen: ik wil hier blijven. Maar je weet het nooit. In het voetbal kunnen de dingen ineens heel snel gaan."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner