15.12.2015 21:35

Werder Bremen en Leverkusen bekeren door

Werder Bremen en Bayer Leverkusen zijn doorgedrongen naar de volgende ronde van de DFB-Pokal. Dinsdagavond was Werder Bremen met 3-4 te sterk voor Borussia Mönchengladbach en versloeg Leverkusen SpVgg Unterhaching.

In een spannend duel in Mönchengladbach was de thuisploeg niet opgewassen tegen de bezoekers uit Bremen. Hoewel de ploeg van André Schubert nog op 1-0 voorsprong kwam in de eerste helft, liep het daarna achter de feiten aan.  In de tweede helft vielen maar liefst zes doelpunten. Werder won uiteindelijk met 3-4 en schakelt daarmee Borussia Mönchengladbach uit.

Ook Bayer Leverkusen bekerde door in Duitsland. De ploeg van Roger Schmidt moest op bezoek bij vierde divisionist SpVgg Unterhaching en maakte geen fout. Door doelpunten van Javier Hernández, Stefan Kießling en Karim Bellarabi won Leverkusen gemakkelijk. Maximilian Bauer scoorde namens de thuisploeg.