04.01.2016 15:28

Klopp eist meer agressie van zijn spelers

Jurgen Klopp laakt het passieve spel van zijn spelers in het duel met West Ham United (2-0 verlies). De Duitser eist dat zijn team anders voor de dag komt als Liverpool het dinsdag in de halve finale van de League Cup opneemt tegen Stoke City.

"We waren passief tegen West Ham United, dat is in het voetbal nooit goed. We moeten agressiever spelen. We moeten een juiste reactie laten zien op dit verlies. Dit toernooi is belangrijk, we willen 'm winnen", citeert Sky Sports de Duitse trainer.

"Ons doel is om de wedstrijd winnen", doelt Klopp op het treffen met Stoke City. "Maar dat zal lastig worden, want Mark Hughes (trainer Stoke City, red.) levert briljant werk. Het wordt een lastige wedstrijd. We kennen de kwaliteiten van Stoke City. Het is een team dat ik ken omdat ik veel van hun spelers ken."

Klopp noemt Marko Arnautović als voorbeeld. "Hij was een jonge speler in Duitsland die wat problemen had, maar hij is een groot talent. Hij maakt doelpunten, loopt tussen de linies en speelt als een soort valse spits."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner