05.01.2016 16:48

Ontslagen trainer krijgt nieuwe rol bij QPR

QPR-Coach Chris Ramsey zeigt sich während eines Premier-League-Vergleichs der Rangers mit Newcastle zufrieden (16.05.2015).
QPR-Coach Chris Ramsey zeigt sich während eines Premier-League-Vergleichs der Rangers mit Newcastle zufrieden (16.05.2015).

De Nederlandse trainer Jerrel Hasselbaink krijgt bij Queens Park Rangers hulp uit onverwachte hoek. De Londense club heeft de in november als hoofdcoach ontslagen Chris Ramsey dinsdag weer aangenomen en een rol toebedeeld als technisch directeur.

Hasselbaink werd vorige maand nog benoemd als de opvolger van Ramsey. "Hoewel we teleurgesteld waren dat het niet klikte met het eerste elftal eerder in het seizoen, waren we vastbesloten om zijn capaciteiten te behouden voor de club", verklaarde voetbaldirecteur Les Ferdinand dinsdag zijn keuze voor de 53-jarige oud-trainer. "Hij kan meteen beginnen in een omgeving die hij zelf mede heeft opgebouwd."

QPR staat momenteel in de middenmoot in de Championschip, het tweede niveau in Engeland. Naast trainer Hasselbaink staan ook de Nederlandse voetballers Leroy Fer en Tjaronn Chery onder contract in West-Londen.

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner