25.01.2016 09:31

Pogba: "Niets bereikt, we staan niet bovenaan"

Paul Pogba (l.) houdt Mohamed Salah op afstand tijdens het competitieduel tussen Juventus en AS Roma. (24-01-2016)
Paul Pogba (l.) houdt Mohamed Salah op afstand tijdens het competitieduel tussen Juventus en AS Roma. (24-01-2016)

Ook na de elfde overwinning op rij in de Serie A is Paul Pogba niet honderd procent tevreden. De Franse superster op het middenveld van de Oude Dame begon met Juventus zeer slecht aan het seizoen en staat daarom na een goede reeks niet bovenaan.

Inmiddels staat Juventus na 21 speelronden op twee punten van koploper SSC Napoli, maar enkele maanden terug was dat heel anders. Na speelronde tien van het huidige seizoen was de regerend landskampioen een grijze middenmoter. De opmars die Juventus vervolgens maakte was indrukwekkend, maar volgens Pogba niet indrukwekkend genoeg.

"Laten we niet vergeten dat mensen bij de start van het seizoen zeiden dat we Serie B-spelers zijn, dat we niet kunnen voetballen", kijkt de Fransman in Italiaanse media naar de slechte seizoenstart van zijn club. "Nu doen we het veel beter, maar we hebben nog steeds niets bereikt. We staan nog niet bovenaan."

"Het is niet makkelijk om elf keer achter elkaar te winnen in de Serie A, zeker niet nadat we veel energie verspeeld hadden in de bekerwedstrijd tegen Lazio van afgelopen woensdag." In dat duel wist Juventus met veel pijn en moeite een 1-0 overwinning over de streep te trekken.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner