27.01.2016 10:36

Klopp vol overtuiging: "Wij winnen de beker"

Jürgen Klopp beantwoordt de vragen van de pers tijdens zijn eerste persconferentie als trainer van Liverpool. (09-10-2015)
Jürgen Klopp beantwoordt de vragen van de pers tijdens zijn eerste persconferentie als trainer van Liverpool. (09-10-2015)

Met enig fortuin plaatste Liverpool zich dinsdagavond ten koste van Stoke City voor de finale van de League Cup, die over een maand zal worden gespeeld. The Reds zullen in de eindstrijd Manchester City of Everton treffen. Wie de tegenstander wordt van Liverpool, maakt trainer Jürgen Klopp niet uit.

"Manchester City of Everton, het maakt me niet uit. Wij winnen de beker", citeert Sky Sports de Duitse trainer. "Liverpool is een fantastische stad en de supporters verdienen het. Ik ben hier nu vier maanden en ik kan alleen maar positief zijn over Liverpool. Het is fantastisch om hier te leven en nieuwe mensen te leren kenen – ook als het Everton-fans zijn."

De finale van de League Cup wordt mogelijk de Merseyside-derby: Liverpool – Everton. The Toffees wonnen hun eerste ontmoeting met Manchester City en nemen het woensdagavond weer op tegen de regerend landskampioen. "Als we elkaar in de finale tegenkomen, dan is dat voor Liverpool een geweldige eindstrijd."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner