09.03.2016 12:06

Wenger geïrriteerd door kritiek supporters

Arsène Wenger werd met een spandoek geconfronteerd waarop de supporters hem vroegen te vertrekken bij Arsenal. Na de 0-4 overwinning bij Hull City, tijdens de replay van FA Cup, reageerde de Franse trainer: "Dat doet me niets."

'Arsène, thanks for the memories, but it's time to say goodbye' was leesbaar op het spandoek. "Ik doe gewoon mijn werk. Kijk naar de geschiedenis van de club en je ziet dat ik me nergens zorgen om hoef te maken. Dit doet me niets. Kennen jullie iemand die vaker de FA Cup heeft gewonnen dan ik", was de reactie van de trainer tijdens de persconferentie.

Wenger is al sinds 1996 trainer bij Arsenal en won zesmaal de FA Cup. "Ik oordeel pas na afloop van dit seizoen. Het verbaast me dat er zoveel mensen zijn die dat nu al doen. We zijn nog in ieder toernooi in de race. Deze club heeft het al veel zwaarder gehad dan nu." Arsenal won dus met 0-4 bij Hull, maar zag ook de ziekenboeg weer volstromen.

"Mertesacker kon niet verder wegens een wond bij zijn oog, maar die zal op tijd hersteld zijn", doelt Wenger op het competitieduel met West Bromwich Albion aankomende zaterdag. "De hamstringblessure van Gabriel lijkt ook mee te vallen. De kwetsuur van Ramsey ziet er het meest serieus uit, dus dat zullen we nog even moeten afwachten."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner