11.03.2016 15:02

Trainer Cardiff wil Immers langer houden

Lex Immers ontvangt applaus van de Cardiff-supporters na de wedstrijd tegen Brighton & Hove Albion. Immers scoorde in dit duel de 3-0. (20-02-2016)
Lex Immers ontvangt applaus van de Cardiff-supporters na de wedstrijd tegen Brighton & Hove Albion. Immers scoorde in dit duel de 3-0. (20-02-2016)

Russell Slade, manager van Cardiff City, is uitermate tevreden over huurling Lex Immers. De aanvallende middenvelder kwam volgens de trainer vanaf dag één met de juiste instelling binnen. "Hij vroeg zich niet af wat Cardiff City als club zou kunnen doen voor hem, maar wat hij zou kunnen doen voor de club", zegt Slade.

"Wat ik geweldig aan hem vind is dat hij, ondanks zijn 29 jaar, hier topfit binnenwandelt en op alle fronten wil leren. Hij wil weten wat het idee achter onze tactiek is, wat de rol van al zijn ploeggenoten is en wat zijn eigen rol moet zijn voor het team," geeft de trainer aan op de website van Cardiff.

Als het aan de Slade ligt, blijft Immers volgend seizoen dus ook in Wales. Of dat mogelijk is, is nog maar de vraag, want Cardiff zit met een straf vanwege nalatigheid van de Financial Fair Play-regels. Slade blijft desondanks positief over Immers. "Lex is een op en top professional. Hij is hier niet met het idee, ik strijk even mijn geld op in een huurperiode. Nee, hij heeft alles over voor deze ploeg en dat vind ik zo schitterend aan hem."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner