28.08.2016 14:10

Gladon: "Kwam natuurlijk als een verrassing"

Paul Gladon (m.) is de gevierde man bij Heracles Almelo. Hij maakt tegen Willem II niet alleen de 2-0, maar ook de 3-0. (14-08-2016)
Paul Gladon (m.) is de gevierde man bij Heracles Almelo. Hij maakt tegen Willem II niet alleen de 2-0, maar ook de 3-0. (14-08-2016)

Voor Paul Gladon kwam de overstap naar Wolverhampton Wanderers een grote verrassing. Desondanks is de van Heracles Almelo overgekomen spits bijzonder blij met de stap naar de Engelse Championship-club.

"Ja, het kwam natuurlijk wel als een verrassing", meent Gladon in gesprek met RTV Oost. "Ik hoorde vorige week voor het eerst dat ze interesse hadden en dan moet je altijd nog maar kijken of het echt concreet wordt of niet. Ik merkte toch al gauw dat ze echt heel erg wilden doordrukken en toen is het heel snel gegaan."

Met een vertrek uit Almelo hield hij lange tijd geen rekening. "Ik had me er in het begin van het seizoen echt op ingesteld dat het mijn jaar moest worden bij Heracles en als je dan na drie wedstrijden in de competitie verkocht wordt, dan is dat wel verrassend, maar ik ben er wel heel blij mee natuurlijk."

Wolverhampton wilde Gladon erg graag hebben en gaf aan dat er meerdere keren een scout was langs geweest om de spits te bekijken. "Ik heb gehoord dat acht verschillende mensen mij bekeken hebben en dat ze echt bij mij uitgekomen zijn. Ik gaf ook aan dat ik nog twijfelde om te gaan."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner