05.10.2016 15:18

Villa maakt geen haast met nieuwe trainer

Een opvolger voor Roberto di Matteo als nieuwe trainer van Aston Villa zou nog wel even op zich kunnen laten wachten. De club uit Birmingham heeft op dit moment tien kandidaten op het oog voor de vacature op Villa Park.

Steve Bruce(zonder club), David Wagner(Huddesfield Town) en Sean Dyche(Burnley) zijn drie namen die momenteel bovenaan de verlanglijst van de Europees kampioen van 1982 staan, zo weet de BBC. Ook zijn bepaalde namen die gesuggereerd worden onjuist, zo heeft de club geen interesse in de diensten van Sam Allardyce, Steve McClaren, Tim Sherwood of Nigel Pearson, een kwartet momenteel werkloze trainers.

Tot de kandidatenlijst nog maar drie namen bevat, zal clubeigenaar Tony Xia zich niet met het proces bemoeien. In de tussentijd is Steve Clarke, die in het verleden op eigen benen stond en vrij succesvol was bij West Bromwich Albion, de trainer. In de derby tegen Wolverhampton Wanderers over tien dagen is hij dan ook ongetwijfeld nog de keuzeheer. De Schot Clarke is trouwens ook één van de tien namen die de club in overweging zou hebben. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner