06.10.2016 12:04

Kishna: "Even wennen onder nieuwe trainer"

Ricardo Kishna moet een oefening doen tijdens een training van Lazio in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. (22-07-2016)
Ricardo Kishna moet een oefening doen tijdens een training van Lazio in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. (22-07-2016)

Achter de naam van Ricardo Kishna staan op dit moment slechts dertien wedstrijden in de Serie A. De aanvaller maakte vorig seizoen de overstap van Ajax naar Lazio. Mede door een dijbeenblessure moest Kishna veel wedstrijden vanaf de zijkant bekijken.

"Het is even wennen onder de nieuwe trainer, Simone Inzaghi. Hij speelt een ander systeem. Ik moet mijn weg daarin nog vinden", vertelt Kishna in gesprek met de NOS over de huidige situatie in Rome. "Ik heb vorig seizoen onder de oude trainer wel veel gespeeld, maar toen kwam die blessure. Daar heb ik best lang mee gesukkeld. Maar nu ben ik helemaal fit."

De vleugelspeler probeert zich de komende dagen met Jong Oranje te kwalificeren voor het EK. Dan moet er minimaal gewonnen worden van Turkije en Cyprus. Donderdagavond wachten de Turken als opponent. "Dat moeten gewoon drie punten zijn. En die kans is groter dan dat we punten gaan verspelen. Wij zijn Nederland."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner