11.11.2016 11:53

Hasselbaink dankt QPR: "Wens ze het beste"

Jimmy Floyd Hasselbaink heeft niets anders dan lovende woorden voor Queens Park Rangers. De Nederlandse oud-topschutter werd afgelopen zaterdag op straat gezet door de Londenaren, maar dankt de club voor de kans die hij kreeg.

QPR staat op een teleurstellende zeventiende plaats in de Championship. Na het teleurstellende gelijkspel bij laagvlieger Nottingham Forest (1-1) besloot de clubleiding in te grijpen en Hasselbaink, die sinds december 2015 in dienst was bij de club, op straat te zetten. De oefenmeester hoopt snel weer terug te keren op het trainerstoneel. 

"Het managen van QPR was een groot privilege en een geweldige kans voor mij als trainer", stelt Hasselbaink tijdens zijn afscheidswoord. "Ik ben extreem teleurgesteld dat ik het veld heb moeten ruimen. De club zit in een periode van grote veranderingen met vele nieuwe spelers en vanaf het eerste moment was ik enorm opgewonden over de klus. Ik wens QPR het allerbeste om de gestelde doelen te bereiken."

"Ik wil de club bedanken voor de kans die ik heb gekregen. Daarnaast wil ik de spelers en de staf bedanken voor hun geweldige inzet en toewijding", vervolgt de oefenmeester lovend. "Tot slot mijn dankwoord voor de loyale fans die ons altijd zijn blijven steunen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner