01.12.2016 09:17

Mourinho niet verrast: "Spelen al tijdje goed"

José Mourinho betreedt met een gespannen gezicht het veld als zijn ploeg tegen Feyenoord speelt. (24-11-2016)
José Mourinho betreedt met een gespannen gezicht het veld als zijn ploeg tegen Feyenoord speelt. (24-11-2016)

Manchester United was woensdagavond met 4-1 te sterk voor West Ham United in de kwartfinale van de League Cup. José Mourinho, die vanwege een schorsing niet op de bank mocht zitten, was echter niet verrast.

"Over ons spel ben ik niet verrast. We spelen al een tijdje goed voor eigen publiek. In de tweede helft combineerden we mooi voetbal met doelpunten." De Portugees zag Henrikh Mkhitaryan, die de afgelopen maanden aan spelen toekwam, uitblinken. "Ik ben heel blij, want we troffen een typisch Premier League-team. Mkhitaryan presteerde heel goed. We weten waarom we hem hebben aangetrokken. Eigenlijk moeten we alleen wachten totdat hij volledig gewend is geraakt aan het Engelse voetbal. Dat moment lijkt aanstaande."

Mourinho bleef na afloop mysterieus. "Waar ik de wedstrijd heb bekeken? Dat is een geheim", vervolgt de oefenmeester tegenover Sky Sports. "Ik had wel voortdurend contact met de dug-out. Dinsdag hebben we alles tot in de puntjes nagelopen en bovendien vertrouw ik mijn assistenten."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner