10.01.2017 12:08

Pogba: "Ze hebben niets te verliezen"

Paul Pogba weet dat Manchester United de favoriet is tijdens de halve finale van de League Cup tegen Hull City. De middenvelder wil dan ook gefocust blijven, want de Fransman wil de League Cup winnen.

"Het is een wedstrijd die we willen winnen", aldus Pogba op de clubsite van The Red Devils. "Het is een halve finale, we willen naar de finale toe en de beker winnen. Als we de kans hebben om een prijs te pakken, dan willen we die grijpen. Het is een belangrijke wedstrijd en de return gaat lastig worden, dus laten we hopen dat we een goede uitgangspositie kunnen creëren tijdens de heenwedstrijd op Old Trafford."

Pogba weet dat Hull City gemotiveerd aan de start zal verschijnen. "Het is de halve finale en ze spelen tegen Manchester United, dus ze hebben niets te verliezen. Ze zullen gemotiveerd zijn om van ons te winnen. Ze hebben ook net een nieuwe manager, dus de spelers willen zich bewijzen. We zijn goed bezig de laatste tijd, maar je weet het maar nooit in de voetballerij. We moeten gefocust blijven en onze goede vorm behouden, dan komt alles goed."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner