11.01.2017 10:55

Mourinho: "Geen reden de goal zo te vieren"

José Mourinho is kritisch op de manier waarop zijn spelers dinsdagavond een doelpunt vierden tegen Hull City (2-0). Manchester United kwam in de tweede helft van het League Cup-duel op voorsprong en dat leidde tot grote vreugde.

"We moesten gewoon doorgaan met de wedstrijd", reageert Mourinho tegenover Sky Sports op de vreugde die ontstond na het doelpunt van Juan Mata. "Elk doelpunt kan cruciaal zijn in een bekerwedstrijd, dus waarom moet je een doelpunt zo vieren als er nog meer dan een half uur te spelen is?" Het duurde 55 minuten alvorens United tot scoren kwam.

"Er is geen reden om de eerste goal zo te vieren." De halve finale van de League Cup gaat over twee wedstrijden, waardoor United ook nog op bezoek moet bij Hull City. De return is op donderdag 26 januari. In de finale wacht Southampton of Liverpool als tegenstander.