27.01.2017 15:31

Mourinho: "We zijn nog steeds ongeslagen"

Manchester United ging donderdagavond onderuit bij Hull City (2-1), waardoor de reeks van zeventien ongeslagen wedstrijden tot een einde kwam. Trainer José Mourinho weigert echter de nederlaag te erkennen.

Hull kwam na een discutabele strafschop van Tom Huddlestone op voorsprong, waarna Paul Pogba gelijk maakte. De winnende treffer kwam van nieuweling Oumar Niasse, waardoor The Tigers aan het langste eind trokken. Mourinho kan alleen absoluut niet leven met de openingstreffer. "We hebben niet verloren. Het werd 1-1. Ik heb maar twee doelpunten gezien. Ik zag het doelpunt van Pogba en hun fantastische doelpunt. We zijn nog steeds ongeslagen. Achttien wedstrijden op rij ongeslagen is fantastisch."

De nederlaag van United in de League Cup had geen gevolgen, aangezien The Reds op Old Trafford al voldoende afstand hadden genomen (2-0). Toch werd het door het openingsdoelpunt nog wel spannend. "De wedstrijd was dood en ging hoe wij het wilden. Ik wil verder niets meer zeggen. Ik ben kalm, heb me goed gedragen op de bank, ben niet weggestuurd, dus ga er verder ook niets meer over zeggen", is Mourinho in gesprek met Sky Sports bang voor een nieuwe schorsing.

Voor Manchester United wacht nu de finale op Wembley tegen Southampton.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner